Εκτυπώστε έτοιμες αναμνηστικές φώτο-κάρτες για τα μώρα σας για να κρατήσετε για πάντα στη μνήμη σας τις πρώτες τους μοναδικές στιγμές!

Μοναδικές Αναμνηστικές Φώτο-Κάρτες για μωρά!

Από την ημέρα που έρχεται στον κόσμο ένα μωρό όλη η οικογένεια φροντίζει να απαθανατίζει κάθε στιγμή βγάζοντας δεκάδες φωτογραφίες. Από το μαιευτήριο, περνάμε στην πρώτη είσοδο του μωρού στο σπίτι, στα πρώτα ξενύχτια των γονέων με το μωρό τους, το πρώτο χαμόγελο, στα πρώτα δοντάκια που βγαίνουν, στα πρώτα βήματα που κάνει και όλα τα σχετικά.

Όλες αυτές οι γλυκές αναμνήσεις είναι χαραγμένες στο μυαλό κάθε γονέα, όμως δε θα ήταν προτιμότερο να υπάρχουν και σε ένα «αρχείο» όπου θα μπορούν να ανατρέχουν ανά πάσα στιγμή και να αναπολούν;  

Έτσι λοιπόν φτιάξαμε και εμείς για τα μωρά σας αναμνηστικές κάρτες για τις πρώτες τους μοναδικές στιγμές! Μπορείτε να επιλέξετε κάρτες ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση και να γράφετε οι ίδιοι την ημερομηνία που συνέβη κάθε γεγονός. Ακόμα μπορείτε να επιλέξετε κάρτες για κάθε μήνα του πρώτου έτους για να παρατηρείτε την ανάπτυξη του παιδιού σας το χρόνο αυτό.  Στο τέλος του πρώτου έτους θα έχετε φτιάξει ένα όμορφο άλμπουμ γεμάτο αναμνήσεις.

Οι αναμνηστικές φώτο-κάρτες είναι διαθέσιμες εδώ έτοιμες για εκτύπωση!

Αναμνηστικές Κάρτες

MILESTONE CARDS_Page_01.png
MILESTONE CARDS_Page_05.png
MILESTONE CARDS_Page_09.png
MILESTONE CARDS_Page_13.png
MILESTONE CARDS_Page_02.png
MILESTONE CARDS_Page_06.png
MILESTONE CARDS_Page_10.png
MILESTONE CARDS_Page_14.png
MILESTONE CARDS_Page_17.png
MILESTONE CARDS_Page_03.png
MILESTONE CARDS_Page_07.png
MILESTONE CARDS_Page_11.png
MILESTONE CARDS_Page_15.png
MILESTONE CARDS_Page_18.png
MILESTONE CARDS_Page_04.png
MILESTONE CARDS_Page_08.png
MILESTONE CARDS_Page_12.png
MILESTONE CARDS_Page_16.png
MILESTONE CARDS_Page_19.png

Ετικέτες: έτοιμες αναμνηστικές φώτο-κάρτες, milestone cards, κάρτες για τα στάδια ανάπτυξης του παιδιού, κάρτες για μωρά, αναμνηστικές κάρτες, αναμνηστικές κάρτες για μωρά, εκτυπώσιμες κάρτες για μωρά, δωρεάν κάρτες για μωρά, κάρτες για το πρώτο χρόνο του μωρού.