Οι ώρες είναι δύσκολες για όλους όμως μαμά πρέπει να διαχειριστείς το άγχος σου και το χρόνο που θα είσαι σπίτι να το δεις επένδυση για το μέλλον όχι χάσιμο χρόνου.

Τα παιδιά νιώθουν ότι νιώθουμε. Αυτές τις μέρες το άγχος όλων είναι διάχυτο, δεν χρειάζεται να το νιώσεις το βλέπεις στα μάτια των άλλων, στο καρότσι τους στο super market, στο φαρμακείο, στο δρόμο, παντού… το βλέπεις όμως και στα παιδιά όλων γιατί τα παιδιά νιώθουν ότι νιώθουμε κι εμείς.

Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι κολλάμε τα μάτια μας στις οθόνες παρακολουθώντας τις εξελίξεις. Μένουμε σπίτι σημαίνει ότι καθόμαστε μαζί με τα παιδιά μας και παίζουμε, ζωγραφίζουμε, δημιουργούμε και περνάμε χρόνο μαζί. Μένουμε σπίτι σημαίνει ότι κάνουμε περισσότερες αγκαλιές και βλέπουμε τη γιαγιά και τον παππού από το skype και το viber.

Εννοείται ότι θα ενημερωθείς για όσα συμβαίνουν στον πλανήτη σχετικά με την πανδημία, που δυστυχώς χτύπησε και τη δική μας πόρτα, αλλά να ενημερωθείς όταν δεν θα είσαι σε καθήκον μαμάς, σε κάποια στιγμή που δεν θα χρειαστεί τα συναισθήματά σου να επηρεάσουν το παιδί σου.

Μένουμε σπίτι και παίζουμε με επιτραπέζια, περνάμε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μας και επενδύουμε στην οικογένειά μας. Ο κορονοϊός θα περάσει αυτά όμως θα μείνουν.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: #menoumespiti #coronavirus #paizoumespiti